Uniformen specialist

Carnvalssteken laten maken

Van Ewijck is het bedrijf waar u van hartelust kunt genieten van de mooiste carnavalssteken. Na jaren lang zoeken en uitproberen zijn wij er trots op om een degelijke en mooie carnavalssteek te kunnen presenteren.

Een Carnavalssteek die met zorg is gemaakt en bewerkt. In het naaiatelier maakt men geheel naar uw wens een fantastische carnavalssteek, met of zonder borduursel, met of zonder steentjes, maar wel met de beste stoffen. U zegt het maar en wij maken de carnavalssteek waar u trots op kunt zijn. Geniet van alle mooie carnavalssteken die wij voor u op en rij hebben gezeten.

Als u een carnavalssteek wilt kopen gaat u niet over één nacht ijs. Een carnavalssteek kopen doet u met zorg en moet voldoen aan uw wensen. Zeker als u carnavalssteken wilt kopen voor de hele raad van elf vraagt dit alle aandacht. Bij van Ewijck uniformen bent u dan aan het juiste adres. Wij geven u alle aandacht als u een carnavalssteek wilt kopen bij ons.

Al onze carnavalssteken zijn met zorg gemaakt en dat zult u merken bij het dragen van deze prachtige carnavalssteek.

Onze geborduurde carnavalssteken zijn versierd met cordol borduursel. Dit is een speciale manier van borduren die men vaak bij het Rijnlandse carnaval tegen komt en vooral in Duitsland.

Onze steken zijn een juweel voor het oog en zitten uitermate comfortabel. Maar dit is niet het enige wat wij kunnen met carnavalssteken maken.

Wilt u een carnavalssteek die niet meer te koop is na laten maken ? Wij kunnen “bijna” alle carnavalssteken na laten maken in alle desgewenste kleuren.

Wij staan klaar om uw carnavalssteek te maken, of het nu gaat om meerdere carnavalssteken voor de raad van elf of voor de Prins, wij zullen u verrassen met een prachtige carnavalssteek die jaren mee zal gaan.