Uniformen specialist

Dansmarieke pakjes

Wij maken in onze eigen atelier dansgarde pakjes. Onze dansgarde pakjes worden op maat gemaakt en geheel naar wens van de klant.

Dansgarde pakjes

Een dansgarde pakje kopen is en hele inverstering en daarom besteden wij ook de uiterste aandacht aan het maken van de dansgarde pakjes. Ook onze stoffen waar wij de dansgarde pakjes van maken worden met zorg uitgezocht zodat u een dansgarde pakje krijgt waar u nog lang van zult genieten. Heeft u een eigen ontwerp, dan zetten wij dat om in een patroon en wordt samen met u gekeken wat voor stoffen er bij het dansgarde pakje past. Heeft u nog geen ontwrep, dan gaan wij graag samen met u aan de slag om en prachtig dansgarde pakje te ontwerpen.

Stoffen dansgarde pakje

De stoffen waar wij mee werken zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Uw dansmarieke p[akje moet als gegoten zitten en daar kunnen wij niet zomaar alle stoffen voor gebruiken. U krijgt van ons altijd een sampel van de stoffen te zien waar uw dansgarde pakje van zal worden gemaakt.

Hebben wij niet de stof die u graag wilt zien in uw dansgarde pakje, dan gaan wij op zoek of geven u een alternatief.

Zo krijgt u altijd een prachtig dansgarde pakje.

Eigen atelier

Onze dansgarde pakjes worden allemaal in eigen atelier gemaakt zodat wij de gewenste kwaliteit altijd kunnen garanderen.