Uniformen specialist

Prinsencapen / Prinsenpakken

Een prinsenpak van Van Ewijck

Met een prachtig prinsenpak van Van Ewijck komt iedere prins carnaval uitstekend voor de dag. Met ruime ervaring in het maken van alle soorten en modellen prinsenpakken, kunnen wij ons specialist in prinsenkleding noemen. En daar zijn wij trots op. Wij nemen het maken van een pak voor prins carnaval heel serieus. Daarom maken wij onze prinsenpakken en capes enkel van hoogwaardige stoffen. Deze prinsenpakken worden in ons atelier gemaakt door zeer ervaren coupeuses. In het eindresultaat ziet u deze jarenlange ervaring dan ook terug; een prachtig prinsenpak dat heerlijk zit. Zoekt u een pak voor prins carnaval op maat? Leest u dan verder.

Uw prinsenpak op maat

Wij zijn van mening dat een prinsenpak iets persoonlijks is. Niet iedere prins carnaval kan hetzelfde pak aantrekken: het prinsenpak moet passen bij de persoon die het draagt. Kiest u ervoor om een prinsenpak te laten maken door Van Ewijck, dan kunnen wij deze voor u op maat maken. Samen met u stellen wij het uw pak voor prinscarnaval samen. In ons atelier hebben wij verschillende ontwerpen staan. Deze prinsenpakken hebben wij zelf in ons atelier gemaakt, met veel liefde en toewijding. Wij laten deze pakken graag aan u zien. Aan de hand van deze modellen kunt u uw wensen aangeven voor uw prinsenpak. Een bijzonder prinsenpak is dus voor iedereen binnen handbereik.

Prinsenpakken blauw

Compleet met prinsencape

Een prinsencape mag eigenlijk niet ontbreken bij een driedelig prinsenpak. Een sierlijke cape van mooi fluweel, maakt uw pak voor prinscarnaval compleet. Een prinsenpak gecombineerd met een prachtige prinsencape is werkelijk een blikvanger tijdens carnaval. Samen met een bijpassende steek met lange veren, zullen alle ogen op u gericht zijn. Wilt u een prinsencape door ons laten maken, dan hoeft u geen standaard model te verwachten. Wij maken met zorg een sierlijke mantel voor u, waarbij u de keuze heeft uit twee maten en verschillende kleurencombinaties. De voering van de cape is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Nidek fluweel en bruissatijn. Samen met het mooie, zeldzame galon en de bijzondere sluitingen, werken wij de cape sierlijk en feestelijk af. Zo draagt u iets moois om uw schouders dat ook nog eens heerlijk zit. U zult bovendien jarenlang plezier hebben van de prinsencape.

Speciale wensen voor uw prinsenpak

Bij Van Ewijck kunt u uw prinsenpak op maat laten maken. Hierbij is van alles mogelijk. Wilt u iets extra’s, zoals bijzondere mouwen, kraagjes, boordjes, steentjes of pailletten op uw prinsenpak? Dan kunt u uw wensen aan ons laten weten. Wij denken graag met u mee en bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u een speciaal prinsenpak, maar weet u nog niet precies wat voor pak u wilt? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies. Zo heeft u gegarandeerd een uniek pak voor prins carnaval.

Een prinsenpak kopen

Misschien denkt u dat een prinsenpak laten maken zeer kostbaar is. Dat is gelukkig niet het geval. Onze prinsenpakken, prinsencapes en carnavalssteken zijn van geweldige kwaliteit, maar zijn toch voor iedereen betaalbaar. Wij vinden het belangrijk dat wij u een prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden die goed in balans is.

Daarom hebben wij gezocht naar mooie en stevige stoffen, galon en sluitingen die een redelijke prijs hebben. Bij Van Ewijck kan iedereen zich een prins of prinses voelen.

Bent u geïnteresseerd in onze prinsenpakken, wilt u een prinsenpak kopen of wenst u meer informatie? Dan horen wij dat graag van u. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.