Uniformen specialist

Uniformen laten maken

Wij maken uniformen voor fanfarekorpsen en harmonieorkesten, militaire uniformen, uniformen voor schutterijen, gilde uniformen en reënactment tenues. Een groot voordeel: wij houden stoffen die wij voor uw verenigingsuniform of korpsuniformen gebruikt hebben op voorraad. Zo kunt u gemakkelijk nabestellen wanneer u bijvoorbeeld nieuwe leden heeft.

Een fanfare uniform kopen is niet in een paar minuten beslist. Wij nemen alle tijd voor onze klant die een fanfare uniform wil kopen. Wij nemen samen met de klant alle wensen door om een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat hij wil. Een fanfare uniform kopen is dus een serieuse aangelegenheid voor ons en nemen daarom graag de tijd voor onze klant.

Uniformen voor schutterijen

Schutterijen en schuttersgilden maken vaak gebruik van schutterij uniformen. Van Ewijck ontwerpt de kostuums en maakt deze op maat voor elk lid van de schutterij. Vaak ligt het ontwerp of de basis van een ontwerp van een schutterij uniform al vast, omdat deze vaak een lange geschiedenis met zich meedragen. Wij zijn erin gespecialiseerd om uw uniformen te maken op die manier, die past bij uw schutterij of vereniging. Een schutterij uniform kopen bij ons wordt met alle zorg behandelt.

Fanfare uniformen

Fanfare uniformen kennen een militair karakter, maar de fanfare is vandaag de dag natuurlijk vooral een feestelijke aangelegenheid. Waar marsmuziek vroeger tanks, vliegtuigen en een leger begeleidde, wordt de muziek nu vaak ingezet als begeleiding van een stoet tijdens festiviteiten. De fanfare uniformen echter, laten tegenwoordig nog wat van de geschiedenis zien. Van Ewijck ontwerpt en maakt fanfare uniformen. Wij hebben al veel fanfarekorpsen in Nederland en België mogen voorzien van nieuwe kostuums. Een fanfare uniform kopen is een feest bij van Ewijck.

Gilde uniformen

Wij maken gilde uniformen op maat. Het ambachtelijk maken van gilde uniformen is onze specialiteit. Wij maken alles naar uw eigen (bestaande) ontwerp, of gaan voor u aan de slag om een nieuw ontwerp te maken. Ook maken wij hoofddeksels en uitmonstering op maat.

Militaire uniformen

Wij maken uniformen en pakken op maat voor militaire aangelegenheden. Op deze pagina kunt u zien welke militaire uniformen wij ontworpen hebben. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het maken van maatwerk kostuums en militaire uniformen. Wij besteden veel aandacht aan de details. Zo bent u verzekerd van prachtige uniformen die uw korps precies de juiste uitstraling geven.

Harmonie uniformen

Wij maken maatwerk harmonie uniformen voor harmonieorkesten in binnen- en buitenland. Alle uniformen die wij maken zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Wij gebruiken alleen hoge kwaliteitsmaterialen en maken harmonie uniformen met de hand. Het échte ambacht! Wij maken harmonie uniformen voor hele verenigingen of een enkel kostuum. Ook kunnen wij u voorzien van passende hoofddeksels en uitmonstering.

Werkwijze

Wij hanteren de volgende regels; Passen en meten bij verenigingen met meer dan 15 personen wordt op locatie bij de vereniging gedaan. Alles onder de 15 personen gebeurd bij ons in de winkel na afspraak. Dit geld zowel voor, tijdens als na de corona crisis. Wij wijken hier in principe niet van af.

 

Geborduurde uniformen

Een andere dimensie van ons maatwerk, is het borduurwerk dat wij kunnen leveren. U maakt uw verenigingsuniformen absoluut uniek door het toevoegen van borduursels. Denk hierbij aan uw embleem of logo, of de naam van uw vereniging of orkest. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Uniformen muziekkorpsen laten maken

Bent u van plan om nieuwe uniformen te laten maken voor uw vereniging, schutterij of gilde? Of wellicht wilt u voor uzelf een prachtig kostuum op maat laten maken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.

Uniformen voor muziekkorpsen is bij van Ewijck uniformen in goede handen.